Business coaching johtajille ja avainhenkilöille

 

 

Business coaching on modernin johtajan työkalu. Se sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa johtaja tarvitsee luotettavaa ja neutraalia tukea haasteita kohdatessaan. Tällaisia ovat mm. ajankäyttöön ja jaksamiseen liittyvät kysymykset, toiminnan tehokkaampi ohjaaminen muuttuvassa tilanteessa, uusi haastava positio, oman potentilaalin tunnistaminen tai vaikkapa strategian toimeenpano. Johtavassa asemassa tällainen tuki on erityisen arvokasta, jotta avainhenkilö ei jäisi yksin haasteidensa kanssa. 

Business coaching on kehitysprosessi, joka auttaa kirkastamaan tavoitteet ja rakentamaan toimivan suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Business coaching auttaa johtajaa löytämään oman potentiaalinsa oivalluttamisen kautta.

 

Oivalluttavan prosessin etu on toiminnan muutoksen pysyvyys ja syvyys. Coach ei opeta eikä näytä mallisuoritusta, vaan luottaa siihen, että asiakas itse tietää parhaan ratkaisun. Coach etsii asiakkaansa kanssa hänessä piilevät tiedot, taidot ja voimavarat.

 

Business coaching on motivoivaa ja energisoivaa. Avainhenkilölle se on usein erinomainen apu, joka kertoo myös työnantajan arvostuksesta häntä kohtaan. Hyvää muutosta kannattaa tukea – se tuo arvoa sekä yhtiölle että toimijalle.

 

Asiakkainamme on ylintä johtoa mm. media-, markkinointi- ja viestintäalalta, IT-projektialalta, kaupunkihallinnosta, lakitoimistosta, vähittäiskaupasta, elintarviketeollisuudesta jne. 

 

Henkon Tomi Halosen business coaching -kilpailuetu on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdosta. Tiedämme, millaista on olla johtajan saappaissa.

Henkon palvelu on aina 110% luottamuksellista.

 

KTM Tomi Halonen  on ICF Certified Executive Coach sekä  ICF Certified Business Coach Master, jolla on myös ICF-standardin mukainen Group & Team Coach Diplomi sekä BCI:n myöntämä Business Facilitator Diplomi.